Referenties Helma Dommerholt

CKV Advocaten, mr. M. (Maartje) Beeker

Helma heeft bij ons (CKV Advocaten in Zwolle) interim-werkzaamheden gedaan tijdens het zwangerschapsverlof van één van onze secretaresses. Ze is een gouden kracht gebleken! Door haar ervaring kon ze heel snel meedraaien bij alles wat komt kijken bij secretariële ondersteuning. Ze is daarnaast ook nog eens punctueel, heeft geen dag gemist, is zeer toegankelijk en benaderbaar, maar bovenal vriendelijk en vrolijk!

Nysingh advocaten-notarissen N.V., B. (Betsy) Beij-Hobers, office manager

“Helma heeft ons als ZZP’er al meerdere keren uitstekend bijgestaan. Ze heeft veel ervaring als secretaresse in de advocatuur en kan zonder noemenswaardige inwerktijd inspringen. Vooral onze secties Arbeidsrecht en Aansprakelijkheid, Verzekering en Vervoer hebben van haar expertise mogen genieten. Daarnaast is Helma een prettige persoonlijkheid die zich zeer snel aanpast aan collega’s en werkzaamheden.”

de Jong & Laan, R. (Robert) Hutchison RA – compliance officer 

“Helma heeft vanaf 1 december 2016 tot en met 31 maart 2017 in verband met ziekte de secretariële functie voor de compliance afdeling van de Jong & Laan met veel energie en naar volle tevredenheid vervuld. Fijn om te weten dat we op haar terug kunnen vallen.”

Kneppelhout & Korthals Advocaten, mr. M.A.R.C. Padberg

“Ik kijk met veel genoegen op onze periode van samenwerken terug. Mevrouw Dommerholt is uiterst consciëntieus, houdt van aanpakken, is collegiaal (hetgeen met name ook naar voren is gekomen in de uiterst plezierige en efficiënte wijze waarop zij met haar mede-parttimer haar functie heeft vervuld) en zal ook nooit de grote lijnen uit het oog verliezen. Mevrouw Dommerholt is plezierig in de omgang, uiterst betrokken bij kantoor en geïnteresseerd in haar werk en omgeving.”

de Jong & Laan, R. Hutchison RA – compliance officer 

“Helma is een toegewijde secretaresse, die zich maximaal inspant om zich dienstbaar te maken. In zeer beperkte tijd heeft zij zich ingewerkt in de problematiek van een accountantsorganisatie, in het bijzonder die van de compliance officer. Naast haar secretariële werkzaamheden heeft zij daardoor ook compliancewerkzaamheden verricht. Door interne reorganisatie moet ik haar missen. Nu gaat niets meer automatisch!”

F.H. (Rik) van Berge Msc. Bsc. – Sr. Business Consultant at ilionx (destijds kennismanager de Jong & Laan)

“Helma is een geweldige secretaresse die doortastend en nauwgezet de zaken goed weet te organiseren. Haar gevoel voor de Nederlandse taal vond ik altijd erg prettig. Helma is zichzelf, opgewekt en met anderen begaan. Een fijne collega die volgens mij overal haar positieve bijdrage zal kunnen leveren.”

NORM advies B.V., Niels Witteveen, partner

“Ik heb Helma Dommerholt van Maatwerk leren kennen als een prettige en adequate ondersteuner bij mijn werk als zzp-er (Norm advies BV). Als alleen werkend adviseur heb ik behoefte aan accurate secretariële, administratieve en organisatorische ondersteuning, en die biedt Helma op een fijne en zelfstandige manier. Het is goed met haar samen te werken!”

Robos Contract Furniture, Dalfsen

“Helma heeft het afgelopen jaar voor Robos zowel de website als het computerprogramma up-to-date gemaakt in het Nederlands en Engels.
Buiten het feit dat ze een gezellige collega is gebleken, heeft ze laten zien dat ze nauwkeurig werkt en flexibel inzetbaar is.
Voor een volgend project doen wij graag weer een beroep op haar!”

Medarba, mr. W.G.B. Neervoort,  mediator, arbiter 

“Helma Dommerholt, die ik vroeger al heb leren kennen als een toegewijde nauwgezette en efficiënte secretaresse helpt mij tegenwoordig voortreffelijk als secretaresse en administratieve kracht op afstand. Zij is recent begonnen met Maatwerk en ik wens haar veel succes en veel andere tevreden klanten.”