Over Maatwerk

Legio mogelijkheden

Flexibel en ervaren, dat zijn de kernwoorden die bij mij en dus Maatwerk passen. Ik heb jarenlang bij advocatenkantoren, accountantskantoren en bedrijven gewerkt, waardoor ik een brede kennis en ervaring heb opgebouwd. Dat maakt dat ik multi-inzetbaar ben binnen vrijwel elk kantoor/bedrijf. Daarnaast ben ik flexibel. Zowel voor wat betreft de werkplek (bij u op locatie of vanuit mijn kantoor aan huis, als er bijvoorbeeld geen werkplek beschikbaar is of ingeval van een spoedklus) als de hoeveelheid uren (conform uw wensen).

Het kan ook zijn dat er af en toe pieken zijn (vakantieperiodes, ziekte, zwangerschapsverlof etc.) en er juist dan behoefte is aan extra man(vrouw)kracht. U kunt natuurlijk elke keer een andere uitzendkracht inhuren, die telkens zal moeten worden ingewerkt (en het is al zo druk…). Of u kiest voor een “vaste” kracht in uw flexibele schil. Na een eerste inwerkperiode ben ik bekend met de systemen en werkwijze binnen uw organisatie en kan ik dus een volgende keer direct (productief) ingezet worden. Hoe fijn is dat. De praktijk leert dat opdrachtgevers ook graag om die reden opnieuw een beroep op Maatwerk doen.

Waarin kan Maatwerk dan ondersteuning bieden?

Bij secretariële werkzaamheden zoals content, redigeren, opstellen teksten voor websites, uitingen social media, notuleren, transcripties en dictaten uitwerken, correspondentie (mails, brieven) offertes, afspraken, telefoon, agenda, mailings verzorgen, commerciële acties opzetten, organiseren evenementen, archiveren. En ook bij administratieve werkzaamheden (facturering, kas, bankboek, debiteuren, crediteuren), btw-aangiften. Eigenlijk alle kantoortaken oftewel volledige office-support. Een uitgebreid overzicht vindt u onder Diensten op deze website.

Kortom, alles met het idee u werk (en zorgen) uit handen te nemen, zodat u zich op uw eigen werk kunt richten.

Discreet

Vanzelfsprekend zal Maatwerk alle informatie en/of stukken van de opdrachtgever uiterst vertrouwelijk behandelen en geldt geheimhoudingsplicht jegens derden.